Η συνάρτηση y = αx

Γενική οδηγία
[color=#0000ff]Στις ακόλουθες εφαρμογές όπου χρειάζεται να συμπληρώσετε [br][/color][list][*][color=#0000ff]κάποιο δεκαδικό αριθμό, θα τον γράφετε με τελεία και όχι με κόμμα ( δηλ. 1.5 και όχι 1,5)[br][/color][/*][*][color=#0000ff]κάποια εξίσωση , θα την γράφετε με [b][u]λατινικούς[/u][/b] και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες.[/color][/*][*][color=#0000ff]κάποιο κελί στο λογιστικό φύλλο, επιλέγετε το κελί και πληκτρολογείτε την απάντηση.[br][/color][b][i][u][color=#ff0000]ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μην χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα Del η Backspace[/color][/u][/i][/b][color=#0000ff] [/color][/*][/list]
ΣΕ1. Εισαγωγική δραστηριότητα
Επανερχόμαστε στο παράδειγμα 1 του 2[sup]ου[/sup] φύλλου εργασίας στο οποίο έχουμε ένα ορθογώνιο[br]παραλληλόγραμμο του οποίου η μία πλευρά είναι σταθερή και η άλλη μεταβάλλεται.
ΣΕ2. Δραστηριότητα για εξάσκηση
Επίλεξε τα κουτιά με τίτλους "Δραστηριότητα 1" και "Δραστηριότητα 2" και ακολούθησε τα βήματα[br]της εφαρμογής. [br]Κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά "Νέα ευθεία" η εφαρμογή σου δημιουργεί ένα νέο ερώτημα.[br]Επανάλαβε όσες φορές θέλεις.
ΣΕ3. Εφαρμογές αντίστοιχες με ασκήσεις σχολικού βιβλίου
Επίλεξε τα κουτιά "Άσκηση 1" και "Άσκηση 2" και ακολούθησε τα βήματα της εφαρμογής.[br]Κάποια ερωτήματα ανοίγουν "κλιμακωτά", δηλαδή πρέπει να απαντήσεις σωστά ένα ερώτημα για να εμφανιστεί το επόμενο.
Εφαρμογή 1
Εφαρμογή 2
Επίλεξε τα κουτιά "Ερώτημα 1" , "Ερώτημα 2" και "Ερώτημα 3" και ακολούθησε τα βήματα της εφαρμογής.[br]Κάποια ερωτήματα ανοίγουν "κλιμακωτά", δηλαδή πρέπει να απαντήσεις σωστά ένα ερώτημα για να εμφανιστεί το επόμενο.

Información: Η συνάρτηση y = αx